Żurek polski z jajkiem i kiełbasą 

3 4 5


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rosół z kołdunami lub makaronem 

3 4 5


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Zupa cebulowa po francusku 

3 4 5


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Zupa grzybowa zapiekana z ciastem frańcuskim 

3 4 5


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Barszcz czerwony z krokietem 

3 4 5


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Półmisek "ANTOLKA"
(cztery rodzaje mięs, frytki, ziemniaki, kasza lub ryż)

Niecka Karczmarza
(golonka gotowana, pieczeń wieprzowa, skrzydła z kurczaka, pierogi z mięsem, z kapustą i grzybami, ruskie, ziemniaki gotowane, ziemniaki po krakowsku, kasza gryczana babuni)